De producten van SPORTIQUE zijn ontworpen voor en door actieve mensen. Speciale formules om tegemoet te komen aan de eisen van elke sport, uw sport onze producten zijn zo puur als de competitie zelf. Lichamen in beweging willen in beweging blijven en SPORTIQUE komt aan die wens tegemoet. SPORTIQUE wil uniek zijn zoals u in uw eigen sport, maar u bepaalt hoe. Of u nu hardloopt, wandelt, surft, aan vechtsport of bodybuilding doet of de kinderen ophaalt van de hockeytraining, bent u nu monteur, landbouwer of aannemer; de producten van SPORTIQUE zijn net zo veelzijdig als u.

Uw lichaam functioneert pas echt optimaal als in al haar basisbehoeften wordt voorzien. Een gezond dieet, voldoende beweging en de puurste huidverzorgingsproducten voldoen aan deze basisbehoeften, verder is het helemaal aan u.

SportiqueOnze missie bij SPORTIQUE™ is eenvoudig; U de zuiverste producten aanbieden, samengesteld uit enkel natuurlijke ingrediënten, vrij van petroleum of kunstmatige ingrediënten, die kankerverwekkend of giftig kunnen zijn voor uw lichaam. Wij gebruiken plantaardige en natuurlijke vochtinbrengende oliën en vetten, ingrediënten die we zonder angst zouden gebruiken voor onze kinderen of zelfs zouden kunnen eten.

Wij gebruiken geen producten van dierlijke oorsprong, sterker nog, wij hebben dieren volledig uit ons productieproces verbannen omdat wij niet in dierproeven geloven.

Natuurlijk zijn onze producten uitgebreid beoordeeld en wonnen, onder de strenge Europese wetten en regelgeving met betrekking tot hypoallergeniteit, microbiologische aspect, doeltreffendheid, verschillende waarderingsprijzen.

De middelen waar wij op vertrouwen worden al honderden jaren gebruikt door onze voorouders die gebruik maakten van de natuur om hun huid te verzachten, te ontspannen en te kalmeren. Wij gaan door met het herontdekken en implementeren van de voordelen van door de tijd vergeten maar bewezen formules, waarin planten, kruiden essentiële oliën en mineralen worden gecombineerd. SPORTIQUE™ veinst geen nieuwe wondermiddelen of een pretentieuze filosofie.
Wij streven gewoon naar een goede, onschadelijke en gezonde levensstijl.

SPORTIQUE™

Wij gebruiken geen irriterende sulfaten of afgeleiden daarvan. Het meest bekend en gebruikt zijn Laurylsulfaat (SLS) en Ammonium Laurylsulfaat (ALS). Wij gebruiken geen Giftige Conserveringsmiddelen. Wij gebruiken geen Parabenzenen, zij imiteren oestrogeen en kunnen schadelijke effecten op het lichaam hebben. Wij gebruiken geen PPG – Polypropyleenglycol of PEG – Polyethyleenglycol. Dat zijn extreem irriterende stoffen voor personen met een gevoelige huid. Wij gebruiken geen ingrediënten die DEA (diethanolamine) bevatten. Toxische en kankerverwekkende Nitrosemites worden normaal gesproken gevormd na de vervaardiging van cosmetische eindproducten. Wij gebruiken geen of slechts minimale hoeveelheden geurstoffen en parfums. Onze producten hebben de geur van de natuurlijke essentiële oliën, kruiden en ingrediënten waar ze van gemaakt zijn. De producten van SPORTIQUE™ zijn vrij, Petroleum, Paraffine, Ozorkite, vaseline, tallow. Geen 1,4-dioxine, Aluminium, Aluminium Chloorhydraat, acrylaten, kunstmatige kleurstoffen, D&C, FD&C, Benzofenolen, Bronopol, Carbomeren, Cyclometicone, DEA, Diazalididinyl Ureum, DMDM hydantoïne, EDTA, Glycolstearaat, Imidazolidilnyl Ureum, Lanoline, methenamine, methylchloroissothiazolinone, Octyldimethicone PABA (Padimate-O), Parabens, PEG’s, Polypropyleenglycol, Polyexyethyleen, Phthalaten, Phenoxythanol, Quaternium 15, Kiezelzuur, Talk, TEA, Triclosan.