Sportique Century Riding Cream

Voorkomt beschadigen en irritaties door wrijving voordat ze optreden. 100% natuurlijke antischimmel & antibacteriële Chamois cream Dit uitgebalanceerde mengsel van plantaardige extracten helpt uw huid te herstellen na beschadiging, maar nog belangrijker voorkomt irritatie door langdurige wrijving vooraf. Occlusieven siliconen zorgen voor een langdurige wrijvingsloze laag. Antischimmel, antibacteriële, en huidverzorgende plantenextracten werden toegevoerd voor een onovertroffen bescherming tegen huidbeschadigingen veroorzaakt door strakke kleding, schoenen, of sportuitrusting. Breng aan direct op plaatsen waar mogelijk sprake is van wrijving. Te gebruiken in combinatie met alle natuurlijke en polipropyleen vezels van sportkleding, natuurlijke en synthetische chamois en neopreen wetsuits. Gebruik onder droge en natte duikpakken, loop surf en kajak kleding of fietsbroeken. Werkt herstellend op beschadigde en geïrriteerde huid. Gebruiksaanwijzing :Breng aan direct op plaatsen waar mogelijk sprake is van wrijving of irritaties.

Sportique Century Riding Cream FEMME

100% natuurlijke antischimmel & antibacteriële Chamois cream

Deze crème is speciaal ontworpen voor vrouwen en biedt een unieke, langdurige bescherming van gevoelige gebieden die zijn blootgesteld aan wrijving, hitte, vocht en terugkerende irritatie. Kalmeert de huid zodat u comfortabel kunt trainen en beter kunt presteren.

Voorkomt beschadiging en irritaties door wrijving voordat ze optreden. De 100% natuurlijke antischimmel & antibacteriële Chamois cream is een uitgebalanceerd mengsel van plantaardige extracten en helpt uw huid te herstellen na beschadiging, maar nog belangrijker voorkomt irritatie door langdurige wrijving vooraf.

Breng aan direct op plaatsen waar mogelijk sprake is van wrijving. Gebruik onder droge en natte loop, surf en kajak kleding, fietsbroeken, duik & surf pakken ,breng aan onder uw sokken alvorens wandel, hockey of skischoenen aan te trekken. Werkt herstellend op beschadigde en geïrriteerde huid. Vermijd contact met slijmvliezen en ogen.

Sportique Warming Up Cream

Voor een lange aanhoudende warmte en heeft een stimulerende werking op de spieren. Ontstekingsremmende en verzachtende sheaboter, jojoba, amandel, perzik en sojaoliën, gecombineerd met stimulerende actieve essentiële oliën van spaanse peper, cajeput, en kamfer geven uw lichaam en huid nieuwe kracht. Deze formule zorgt voor een lang aanhoudende warmte en heeft een stimulerende en herstellende werking op uw spieren. Het aan brengen helpt de lokale bloed circulatie en toning van uw spieren. SPORTIQUE® Warming up is perfect voor massages voor, tijdens en na lichamelijke prestaties. Het helpt vermoeidheid tegen te gaan en bevorderd het hersteltijd van uw lichaam. Vermijd contact met slijmvliezen en snijwonden.

Sportique Get Going Cream

Get Going cream is een milde warming up, het beschermd de spieren tegen de bijwerkingen van koud weer, voor atleten maar ook voor degenen die genieten van een actieve levensstijl. Houd uw lichaam warm biedt comfort wanneer u aan activiteiten deelneemt in koude weersomstandigheden, zoals fietsen, skiën, bergbeklimmen of gewoon geniet van een stevige wandeling. Bovendien is deze crème perfect voor massages omdat het licht verwarmend is.

Waarschuwing: Als u gevoelig bent voor noten of latex, gelieve producten met Shea Butter te testen aan de binnenkant van je arm, misschien bent u gevoelig voor Shea Butter

Sportique Cooling massage Cream

Geheel Natuurlijke Cooling Down zalf, voor behandeling van spieren na het sporten. Ontstekingsremmend en verzachtende sheaboter, jojoba, perzik en sojaoliën, met verkoelende en stimulerende actieve essentiële oliën van pepermunt, kamfer, menthol, eucalyptus, en pijnboom maken een natuurlijke crème die u verfrist, de hersteltijd zal verkorten en je vermoeidheid wegneemt. Breng royaal aan op vermoeide en getroffen gebieden om herstel te versnellen. Vermijd contact met slijmvliezen en diepe snijwonden.

Sportique Joint & Muscle Gel

Ontspannende & Herstellende gewrichten en spier gel. Samengesteld voor Verlichting van Spanning & Pijn Pijnlijke, stijve spieren worden eindelijk ontlast met een natuurlijke mix van arnica, gember, dennenhout en kruidnagel. Deze botanische extracten hebben bewezen kalmerende en ontspannende eigenschappen, waardoor gespannen gewrichten weer op krachten komen en de flexibiliteit wordt verbeterd om pijnlijke, belaste spieren te ontspannen. Scutellaria, een extract dat endorfine vrij doet komen en hyperactieve zenuwen kalmeert, wordt toegevoegd om de ontspanning te maximaliseren en de spanning te verminderen. Breng aan op vermoeide en belaste spieren en gewrichten.

Sportique Elements Cream

Bescherming tegen natte, koude, hete en droge weersomstandigheden. Beschermt gezicht en blootgestelde huid tegen schraalheid en irritaties Trotseer de natuurelementen met deze unieke formule van oliën en plantenextracten, beschermt tegen zowel hete als koude extremen, de toevoeging van Durvillea Antarctica, een zeewiersoort dat een eiwit produceert dat bevriezing voorkomt is moeders natuur eigen antivries, om je gezicht tegen de kou te beschermen. Een speciale mix van oliën creëert een vochtscherm tijdens intense hitte. Rijkelijk aanbrengen op blootgestelde huid,herhaaldelijk opnieuw aanbrengen verzekert bescherming tijdens langdurige blootstelling aan zengende hitte of extreme koude wind. Vermijd slijmvliezen en diepe snijwonden.

Sportique Hard Day’s Night Foot Cream

Shea boter bekend om haar reuma verlichtende werking en haar zacht makende ontstekingsremmende eigenschappen samen met een basis van olijf,perzik,jojoba en amandel oliën. Met antimicrobiële, antischimmel en helende druivenpit extract, salie, kamperfoelie, sint-jans-kruid, tijm en neemolie.Antioxidant vitamineE met versterkende en stimulerende nootmuskaat, netel, kamperfoelie, zwarte peper, pepermunt, jeneverbessen, geranium, sandelhout en gember zijn zorgvuldig samengebracht in een herstellende en kalmerende voetcreme.Een perfecte melange van zacht makende oliën en vochtinbrengende kruidenextracten maakt u ruwe huid weer glad en doet uw voeten herleven.Masseer uw voeten, voor en na het sporten of voor het aantrekken van sportschoenen, skilaarzen, golfschoenen, wandelschoenen elk ander type sportschoeisel.Gebruik na een zware dag op het werk, of gewoon om uw voeten eens extra te verwennen.

Sportique The Body Soap

Niets zaligers dan jezelf wassen na jouw inspanning met de milde, vochtinbrengend  Sportique The Body Soap met een kalmerende en reinigende functie. Sportique The Body Soap is een milde, vochtinbrengende zeep voor jouw handen, gezicht, lichaam en haar, kortom ideaal voor elk deel van jouw lichaam. Kalmerende en verzachtende oliën van Kamille en Goudsbloem, gemengd met vochtinbrengende Aloë Vera en zee algenextract vormen de basis voor deze milde, maar effectieve, vochtinbrengende zeep. The Body Soap past perfect bij jouw actieve levensstijl. Bovendien is deze zeep vrij van agressieve reinigingsmiddelen die uw huid kunnen beschadigen en verwijdert deze op zachte wijze alle massageoliën en bodycrèmes, zonnebrandlotions, zout en stof en laat jouw huid heerlijk zacht, schoon, en gehydrateerd achter.

Sportique  Retro

Anti wrijving crème            BIKE / RUNNING/ HORSE RIDING 

is een uitgebalanceerde

crème van plantaardige extracten die helpt uw huid te herstellen na beschadiging, maar nog belangrijker voorkomt irritatie door langdurige wrijving. Antischimmel, antibacteriële, en huidverzorgende plantenextract werden toegevoegd voor een onovertroffen bescherming tegen huidbeschadigingen veroorzaakt door strakke kleding, schoenen, of sportuitrusting ,zadelpijnen. Te gebruiken in combinatie met alle natuurlijke en polipropyleen vezels van sportkleding, natuurlijke en synthetische Chamois en neopreen wetsuits. Gebruik onder droge en natte duikpakken, loop surf en kajak, paarde kleding of fietsbroeken paardenrijbroeken .Breng aan onder uw sokken alvorens wandel-, hockey-of skischoenen aan te trekken. Werkt herstellend op beschadigde en geïrriteerde huid.Gebruiksaanwijzing: Breng aan direct op plaatsen waar mogelijk sprake is van wrijving of irritaties. Vermijd contact met slijmvliezen en ogen.

Protection supérieure contre l’irritation causée par les vêtements moulants, les chaussures oul’équipement sportif. Compatible avec toutes les fibres naturelles et la polypropylène des vêtements sport, le chamois naturel et synthétique et les combinaisons/ensembles de plongée en néoprène.Utilisez la crème sous vos vêtements secs et humides de plongée, de surf, de kayak, ou vos shorts de cyclisme,cheval. C’est très efficace lorsque vous l’appliquez sous vos chaussettes avant de mettre vos bottes de hiking/trekking, hockey ou ski.

Vrij van petroleum, dierlijke bijproducten, kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen, PEG’S ,Parabenen, Carbomeren. NIET GETEST OP DIEREN

Sont libres de pétrole, de produits d’origine animale, colorants artificiels ni conservateurs, PEG, parabène et carbomers. Sportique produits ne sont pas testés sur les animaux.