Alles in Compressport gaat over passie …

Passie in opleiding, Passie voor extreme races, passie om mentale en fysieke grenzen te verleggen. Passie gaat samen met diep respect voor u, professionele en gedreven recreatieve atleten in verschillende leeftijdsgroepen nemen het voortouw in prestaties, zij die elke dag evenwicht moeten zoeken tussen hun familie, werk verplichtingen en hun passie voor sport.

Passie voor de zoektocht naar het perfecte product … Altijd op zoek naar meer verbetering, meer nauwkeurigheid, meer exclusiviteit.

Ons doel is altijd geweest om het referentieproduct te worden zonder ooit onze identiteit en kwaliteit in gevaar te brengen. De respons en de feedback die we tot nu toe hebben ontvangen laat zien dat we in de goede richting evolueren. Compressport wordt momenteel in meer dan 80 landen verdeeld.

 

Onze producten zijn getest onder de zwaarste omstandigheden die we kunnen vinden (Iron-man – trail Mont Blanc,Marathon des Sables etc  …) dat is waar de zwaarste races in de wereld plaatsvinden.

5 WK titels … Wij danken die fantastische atleten voor hun vertrouwen en we zijn er trots op om een deel van hun verhaal te mogen zijn.

Al onze producten zijn 100% Europese gemaakt.

Nutrisport verdeeld Compressport voor Vlaanderen in de multisport,triatlon en running stores, door de jarenlange ervaring met zowel top als recreatieve atleten zijn zij goed geplaatst om u de juiste feedback te geven over onze producten.

 

sportieve groeten

 

Peter Lamberts