Compressport Pro Racing Triathlon Short

De Compressport Pro Racing Triatlon Short biedt een combinatie van optimale compressie op de dijenefficiënte en comfortabele bescherming op het zitvlak in een superlicht short. . De Pro Racing Triatlon Short zit als een tweede huid en heeft een masserend effect op de spiertonus. De short is waterafstotend, houdt geen transpiratievocht of water vast, zodat je droog en fris blijft.

De Compressport Pro Racing Triatlon Short biedt compressie, ondersteuning en versterking van dijbeen en billen: meer comfort en beter herstel!
Bekijk voor de juiste maat de tabel hiernaast.

Compressport Trail Running Short

De Compressport Trail Running Short is superlicht en biedt comfortabele compressie. De short is waterafstotend, houdt geen zweet of vocht vast, waardoor je droog en fris blijft. De Trail Running Short heeft een masserend effect dat zorgt voor een optimale spiertonus en een aangenaam comfort. Daarnaast is de short bij de dij-, bil- en heuppartij naadloos. Het reflecterende logo zorgt ervoor dat je ook in het donker of bij beperkt licht zichtbaar bent.
Bekijk voor de juiste maat de tabel hieronder.

Compressport Underwear Multi Sport Running Short

Underwear multi shorts zijn langer dan normale shorts en bieden in20% mder compressie dan de normale triatlon of trailshorts , het kruis zit iets ruimer , ideaal om onder ruime short (voetbalbroek,tennisshort,loopshort)  te dragen. Dat biedt de volgende voordelen: