Compressport R2

De R2 is ideaal voor elke sportieve activiteit (hardlopen op de weg,trail of track, fietsen, triatlon, golf, voetbal,basketbal ,tennis,hockey ,wandelen etc.). COMPRESSPORT begeleidt u tijdens uw trainingen, wedstrijden, en zeker tijdens de recuperatie. De compressie-eigenschappen van het weefsel verminderen aanzienlijk de opeenstapeling van afvalstoffen in de benen en specifiek bij langdurige en of intensieve inspanningen. De ondersteuning van de kuiten zorgt voor een efficiëntere circulatie van het bloed van de onderbenen richting het hart alsook voor een betere zuurstoftoevoer naar de spieren, waardoor spierherstel tijdens training bevorderd wordt. De COMPRESSPORT® vezel is ontworpen om schokken op te vangen tijdens sportieve inspanningen op een harde ondergrond. Zo vermindert de trilbeweging van de spieren op significante wijze, wat spiervermoeidheid tegen gaat en het risico op blessures beperkt.

Compressport Ultra Silicone Race & Recovery Compressiekousen

Deze Compressport Ultra Silicon Race & Recovery Compressiekousen zijn speciaal ontworpen voor trail running (offroad lopen). Met zijn patroon van 220 kleine siliconen lusjes die de enkel volledig rondom omsluiten over een lengte van 7 cm, optimaliseert de Ultra Silicon de opvang van schokken. De Ultra Silicon Race & Recovery Compressiekous zorgt voor een ideale ondersteuning van de achillespees tijdens de intensieve inspanning.
Bekijk voor de juiste maat de tabel hiernaast.

Compressport Full Socks

Compressport Full Socks geven zowel maximale grip en massage in de schoen alsook een betere circulatie die vanuit de voetboog wordt gestimuleerd naar de kuit.  In de nieuwe Full Socks worden de meest innovatieve technologieën in één sok gecombineerd om atleten te kunnen laten profiteren van de allerbeste effecten tijdens inspanningen en een maximaal herstel na afloop.
Bekijk voor de juiste maat de tabel hieronder.