Compressport ON/OFF Multi Sport Shirt

Het On/Off multisport shirt van Compressport zorgt er voor dat je altijd de juiste temperatuur tijdens het sporten hebt. Het reguleert middels een On/Off technologie de ventilatie afhankelijk van de intensiteit van je ademhaling. ‘On’ zorgt voor maximale ventilatie en vochtafvoer tijdens inspanningen en ‘Off’ beschermt je wanneer je je inspanning geleverd hebt.

Compressport Pro Racing Triathlon Shirt

Dit Compressport Pro Racing Triathlon Shirt blijft droog, irriteert niet en helpt beter te ademen. Voor een optimaal comfort is de microvezel body van het Pro Racing Triathlon shirt naadloos, lichtgewicht en zeer zacht. De V-hals voorkomt ongemak rond de nek. Een goede bescherming tegen kou in de winter en warmte in de zomer!
Bekijk voor de juiste maat de tabel hieronder.

Compressport Trail Running Shirt

Dit Compressport Trail Running Shirt met korte mouwen voelt als een tweede huid die bescherming biedt tegen kou in de winter en warmte in de zomer. Het shirt is naadloos, licht van gewicht en bijzonder zacht. Daarnaast is het shirt waterafstotend en voert transpiratievocht af waardoor je fris en droog blijft tijdens het sporten.
Bekijk voor de juiste maat de tabel hieronder.

De nek van het Trail Running Shirt komt iets omhoog en er is geen elastiek gebruikt, wat ervoor zorgt dat de bescherming en het comfort voor de nekzone maximaal zijn. Het speciale ontwerp met één laag die ook nog eens uitzonderlijk zacht is, gaat irritatie en belasting van de spieren in de nek- en schouderzone tegen. De rits aan de voorkant zorgt voor extra bewegingsvrijheid en ademruimte bij zware inspanningen. Het automatische blokkeersysteem voorkomt irritatie en houdt de rits op zijn plek.