Nutrisport is de ideale partner voor kwaliteitsproducten als topsporter!

Q&A

 • Favoriete product
  Leppin Training Formula. Zowel na langer duurwerk en intensieve intervaltrainingen is dit mijn favoriete (herstel)drank. Door de lekkere smaak gaat het goed binnen en je voelt dat je reserves onmiddellijk terug worden bijgevuld na de inspanning.
  Squeezy Energy Super Gel. Oriëntatiesport en de sprintdiscipline (15min winnaarstijd) waar ik op focus, vraagt naast een topconditie ook uiterste concentratie. De snelle suikers en cafeïne in deze Super Gel zorgen dan ook voor een boost die ik nodig heb tijdens een wedstrijd.
 • Hoe ik startte met mijn sport
  Sinds jonge leeftijd doe ik aan atletiek. Via een ex-trainer kwam ik terecht in het oriëntatielopen, een sport die me onmiddellijk aansprak. Naast het fysieke aspect is er ook het technische aspect (kaartlezen) dat er aan bod komt. Momenteel combineer ik dan ook de sprintdiscipline met een 3000,5000m tot 10km in de atletiek.
 • De sportprestatie waar ik het meest trots op ben
  7e plaats WK Sprint 2014
  Waarom?
  Oriëntatiesport is (nog) geen professionele sport in België, om dan op een wereldkampioenschap mee te draaien in de top tien tegen fulltime atleten, toont toch aan dat we op de goede weg zijn!
 • Sportervaring die u het meest bijblijft
  Park World Tour in China
  Waarom?
  Twee keer kreeg ik al de mogelijkheid om met een beperkte groep Europese atleten aan sprintwedstrijden deel te nemen in China. De ervaring om wedstrijden te lopen in een Oosters land met een volledig andere cultuur blijft tot nu toe één van mijn mooiste ervaringen. De World Cup wedstrijden in Nieuw-Zeeland zijn tevens een hoogtepunt in mijn (jonge) carrière.
 • Mijn huidige doel/droom
  Wereldkampioen Sprint
 • Mijn ‘gouden tip’ voor andere atleten
  Geloof in je eigen krachten en mogelijkheden, hiermee sta je altijd een stap voor op de concurrentie.

Ik ben…

Yannick Michiels (°29/07/1991) en vertegenwoordig Leppin en Squeezy in het oriëntatielopen en atletiek.
Mezelf in 3 kernwoorden: karakter, focus en geloof in eigen kunnen.

Voedingsschema op een competitie dag