Nutrisport helpt me om via voedingskennis van Peter en producten van Squeezy in optimale omstandigheden te kunnen trainen en sterker voor de dag te komen op wedstrijden. Mijn lichaam recupereert sneller en kan zo meer trainigsvolume aan. Ook zorgen ze voor een extra boost op het einde van een inspanning.

Q&A

 • Favoriete product
  Squeezy gels en Fruit Gums.
  Met de gelproducten van Squeezy heb ik in alle omstandigheden totaal geen maaglast, vol gevoel of andere ongemakken. Ik kan hoog in dosering gaan tot 75 gram per uur in halve marathon zonder problemen. De Fruit Gums gebruik ik op lange duurlopen of voor een interval training als ik nog een hongergevoel heb ’s avonds voor de training.
 • Vanwaar deze sport?
  Individuele sporten waarbij je jezelf tot het uiterste moet drijven om sneller te zijn dan anderen hebben me steeds gefascineerd. Zo zie ik graag wielrennen en veldrijden, maar ik mis de techniek wat je hiervoor toch nodig hebt en vind lopen de puurste sport. Ook kom ik graag buiten in de natuur.
 • De sportprestatie waar ik het meest trots op ben
  Record op de 10.000m
  Want
  hierdoor kon ik me op jonge leeftijd selecteren voor het EK. In Helsinki.
 • Mijn huidige doel/droom
  Deelname aan de Olympische marathon.
 • Mijn ‘gouden tip’ voor andere atleten
  Tijdens het sporten genieten van de inspanning en de natuur.

Ik ben…

Mats Lunders (°05/07/1991) en vertegenwoordig Squeezy in Atletiek (Halve Fond).
Mezelf in 3 kernwoorden: strikt, gemotiveerd, bescheiden.

Voedingsschema op een competitie dag

Avond voorSpeltpasta met groenten (200gram gekookt) 

Ochtend voor :  opstaan 2 glazen lauw water –  Havervlokken met chiazaden,pompoenpitten en enkele amandelen aangelengd met water en gezoet met stevia . 2uur voor de wedstrijd kleine portie rijst of rijstwafels.