Ik dacht dat ik een beetje van voeding af wist tot ik Peter leerde kennen. Ik stond met men mond open te luisteren. Er zijn zoveel invloedsfactoren op het gebeid van voeding die mij nu pas duidelijk worden waardoor alles veel beter in elkaar past.

Q&A

 • Favoriete product
  Squeezy Concentrate. Het geeft de indruk dat je water drinkt met een lichte lemonsmaak. Je kunt elk uur vlot een bidon drinken met maximale energie (60-70gr) per uur. Totaal geen maaglast, oprispingen of ongemakken, geen hongergevoel of denken aan eten, goed hydrateren en energie aanvullen elk uur geeft mij het gevoel dat ik maximaal kan gaan TOPproduct.
 • Vanwaar deze sport?
  Ik ben graag in de natuur en rijd zeer graag met de motor. Enduro is de perfecte combinatie van de 2. We zijn meestal tussen de 5 en 6 uur onderweg op de motor in de bossen of de weide’s en dat is net hetgeen wat ik graag doe.
 • De sportprestatie waar ik het meest trots op ben
  Mijn eerste overwinning in de enduro.
  Want
  Ik ging is een keer propberen mee te rijden met een proef voor het Bk enduro. Ik had nog geen jaar ervaring met de motor en al helemaal niet in de ardennen waar het allemaal rotsen stenen , wortels en gladde ondergronden zijn.  Het was nog maar men 2e wedstrijd die ik eens mee reed om te proberen en om dan met dag licentie te kunnen winnen tegen allemaal licentie rijders was fantastisch. Ik was gekomen om te proberen en om dan uiteindelijk naar huis te gaan met de overwinning zal ik niet rap vergeten.
 • Sportervaring die mij het meest bijblijft
  Mijn 1e Belgische titel in het bmx’en.
  Want
  De eerste blijft de mooiste zeggen ze en dat is ook zo. Vroeger reed ik bmx tot ik enkele jaren gelden ermee gestopt ben. Om dan nu op de motor te stappen blijft de eerste Belgische titel me het meeste bij.
 • Mijn huidige doel/droom
  Het wereldkampioenschap enduro rijden.
 • Mijn ‘gouden tip’ voor andere atleten
  Doe wat je graag doet. En hou steeds plezier in de trainingen en de sport. EN als je jezelf ergens voor inspant doe dit niet 100% maar 120% en neem voldoende rust.

Ik ben…

Mathias Van Hoof (°03/08/1993) en vertegenwoordig Squeezy in Enduro.
Mezelf in 3 kernwoorden: sociaal, krachtig, gedreven. 

Voedingsschema op een competitie dag

Avond voorQuinoa met witlof / Rogge brood met groentesoep .

Ochtend voor :  opstaan 2 glazen lauw water – 2 gestoofde appels .   45 minuten later 120 gram Rode rijst (avond ervoor gekookt) met groentenmix opgewarmd in een pan (cocosvet).   2 uur voor de wedstrijd boekweitwafels en of Squeezy energie-bar.