Leppin Carbo Lode

Leppin Carbo Lode wordt gebruikt om de dagen (3) voor een zware duurinspanning ( marathon,Iron-man etc) het spier en leverglycogeen maximaal aan te vullen, zonder dat men het normale eetpatroon moet verstoren door bv overvloedig pasta,rijst e.a koolhydraten te eten de dagen voor de inspanning. Carbo-lode is niet geschikt om tijdens de inspanning te gebruiken door het ontbreken van de mineralen natrium-kalium kan het lichaam geen vocht vasthouden tijdens de inspanning .Het spier en leverglycogeen is een essentieel element in het anarobe en aerobe energiesyteem van de duursporter.

 

 • Dosering: vb:  1 pot Carbo-lode (500gr) verdelen over 3 dagen , 4-5 bidons met4-5 maatlepels per dag.
 • Drink de dagen voor dat je met Carbo-lode begint genoeg water dit om het lichaam te laten wennen aan vochtopname.
 • Smaken: lemon,fruit brust, banaan, aardbei, vanille.
 • Referentie: dit product wordt al door verschillende generaties atleten met succes gebruikt vooral in de loop, triatlon en MTB marathon wedstrijden.

Leppin Energy Boost

Leppin Energy Boost is een hoogwaardige energiedrank in poedervorm, die wordt gebruikt om maximale energie en vocht op te nemen tijdens de inspanning, de smaken zijn zeer aangenaam en kleven niet in de keel, de drinkmotivatie is zeer hoog met energie-boost, energie boost voorkomt uitputting van glycogeen reserves, waardoor prestaties optimaal blijven. Aan de samenstelling van Leppin energy boost ligt een diepgaande research ten grondslag. Hierbij is veel aandacht besteed aan het voorkomen van ongewenste bijwerkingen die andere sportdranken soms hebben. Aldus is een optimaal product voor duursporters ontstaan.

Dosering: 1 maatlepel is 10 gram, streef naar een opname van 40-60 gram koolhydraten per uur.

Dosering: vb : 3 maatlepels op 0,500ml water – 4 maatlepels op 0,750ml – 6 maatlepels op 1 liter.

Drink: 1 bidon Leppin per uur naargelang temperatuur 0-15° = 0,500ml, 15°-25°=0,750ml,  25°- ….  = 1 liter .

Verpakking: Leppin energy boost is verkrijgbaar in potten van 500 gr (13 liter) of zakken van 2 kg (52 liter).

Smaken: lemon, pine, orange, peach, fruit-brust, samba, natural.

Referentie: TOPPRODUCT. 

Leppin Training Formula

Leppin Training Formula is een hersteldrank voor duursporters of te gebruiken bij sporten waar het maag darmstelsel niet belast wordt en geen snelle energieopname noodzakelijk is,  bv krachtsport, circuittraining etc.

Een uitgebreid spectrum van aminozuren (eiwitten) gaat efficiënt spierafbraak tegen, vitaminen, mineralen tegen vrije radicalen en trage suikers voor aanvulling glycogeen.

 

 • Dosering hersteldrank: 4 maatlepels op 0,500ml water,  onmiddellijk na een inspanning (0-20 min) (extra) 1 uur later  na zware inspanning bv: bij rittenwedstrijden (wielrennen) en of meerdere wedstrijden achter elkaar bv: atletiek 400-800-1500m reeksen,1/4 finale etc.
 • Dosering tijdens bv : TRX training of circuittraining 0,500ml water (4maatlepels).
 • Referentie: aangename frisse smaak en hoge drinkmotivatie.
 • Smaken: potten 500gr: lemon, pine, fruit, orange, samba, 2 kg enkel verkrijgbaar in de smaak pine, fruit burst.

Leppin Recovery Formula

Recovery Formula is een herstelshake.  Whey proteïne in combinatie met soya eiwit zorgen na vertering voor de afgifte van alle essentiële aminozuren,vitaminen,mineralen voor opheffing oxydatie,  trage suikers voor aanvulling glycogeenreserves, inuline vezels hebben tal van voordelen vanwege de prebiotische effecten bv:  de optimalisering van de darmflora.

 

 • Dosering: meng 0,500ml water, magere melk, soja of rijstmelk met 4 maatlepels.
 • Referentie: Atleten met laag vetpercentage (-6%) en grote energie behoefte voelen zich zeer goed met recovery formule als bijvoeding. 
 • Smaken: straw/kiwi, fruit burst.

Leppin Accessoires